Despre noi

Onioptic Medical - Alege să vezi viitorul!

De ce noi?

Serviciile medicale de cea mai bună calitate reprezintă pentru noi o obligație fundamentală în fața celor care ne încredințează sănătatea lor.

Inovația a fost motorul dezvoltării Onioptic Medical, din dorința de a oferi pacienților noștri cele mai bune produse și servicii! Astfel, suntem primii care am introdus sistemul computerizat de prescriere al ochelarilor, primii care am introdus tehnologia spectral domain în tomografia în coerență optică în România. Suntem, de asemenea, centrul medical oftalmologic cu cea mai extinsă și veche bază de date. Cu ajutorul ei, putem dispensariza și urmări toate afecțiunile oftalmologice, unele dintre ele grave, care necesită o monitorizare atentă în timp.

Supraspecializare chirurgicală. Centrul de chirurgie Onioptic promovează politica supraspecializării, fiecare medic fiind pregătit într-un anumit domeniu. Astfel puteți beneficia de cele mai bune sfaturi medicale, iar chirurgii noștri se implică direct în fiecare pas al procedurilor chirurgicale, de la efectuarea examinărilor premergătoare intervențiilor chirurgicale și până la finalizarea tratamentului prin vindecarea completă.

Pregătirea continuă a personalului. Suntem tot timpul conectați la nou, în clinica noastră folosindu-se cele mai noi tehnici chirurgicale și dispozitive.

Tehnologia ultraperformantă ne situează la nivelul standardelor internaționale în medicin[, unele echipamente fiind achiziționate în premieră în România. Succesorul Constellation, Sistemul de microchirurgie oculară Centurion a fost achiziționat în 2022, utilizat în intervențiile chirurgicale pentru cataractă. În perioada 2020-2022, Departamentul de Investigații Oftalmologice a fost modernizat în întregime prin achiziționarea unui aparat de Microscopie Speculară Topcon, a unui Ecograf ocular cu funcție biometrică AccutomeEco și a unui Perimetru Computerizat Humphrey Field Analyzer 3, precum și aparatul IDRA, ideal în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea sindromului de ochi uscat printr-o manieră computerizată, până la nivelul celor mai mici structuri glandulare. Acestor aparate li s-a adăgat și cel mai modern OCT (HRA-OCT Heidelberg Spectralis), investigație foarte importantă pentru diagnosticarea și urmărirea unor boli oculare grave cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă, retinopatia diabetică și glaucomul cu unghi deschis. Angiofluorograful Zeiss-Visucam NH-MN este cel mai modern echipament pentru efectuarea angiografiei retiniene, iriene și fotografierea fundului de ochi.
Odată cu deschiderea Centrului de Imagistică, am achiziționat cel mai performant RMN de pe piața din România. Produs de firma Siemens, RMN-ul MAGNETOM Vida cu Tehnologie BioMatrix în care este încorporat un magnet de 3 Tesla oferă o calitate excelentă a imaginii, chiar și în zone anatomice dificil de vizualizat. În completarea gamei de investigații imagistice computerizate, am adăugat și un aparat de Tomografie Computerizată (CT) – SOMATOM X.cite, capabil să genereze informații de mare precizie, aparat ce conduce către un diagnostic radiologic cert.

Onioptic Oftalmologie

Misiune și viziune

De-a lungul anilor, ne-am dedicat toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient servicii medicale profesioniste, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort. Ne dorim să fim permanent la dispoziția dumneavostră și să vă ajutăm prin cele mai competente sfaturi și recomandări pentru orice produs și serviciu destinat sănătății dumneavoastră.

Profesionalismul, atitudinea orientată către pacient, promptitudinea și calitatea actului medical sunt valorile după care ne ghidăm. Creșterea calității și complexității produselor și serviciilor Onioptic Medical, oferirea lor într-un sistem unitar reprezintă scopul activităţii noastre, dorind să devenim un etalon al valorilor şi sigurantei actului medical. Astfel, ne propunem să îmbunătățim continuu calitatea produselor și serviciilor oferite, să fim permanent un model de referință în domeniul sănătății. Suntem hotărâți să ne evaluăm performanțele ținând cont de cele mai înalte standarde internaționale și depunem eforturi concentrate pentru ridicarea standardelor de calitate pe piața medicală românească.

Valori

  • Orientare către pacient
  • Nevoi medicale identificate și satisfăcute
  • Investiție în calitatea vieții
  • Onestitate
  • Permanentă dezvoltare
  • Tehnologie avansată
  • Inovație continuă
  • Colaborator de încredere

Proiecte de dezvoltare

Crearea unei noi unități de prestare servicii medicale în cadrul ONIOPTIC SRL, SMIS 111587

Parteneri și acreditări

Partenerii Onioptic Medical sunt cruciali pentru reputația și credibilitatea acestuia în industria sănătății. Acreditările demonstreaza că spitalul îndeplinește standardele de calitate și siguranță recunoscute la nivel național sau international, în timp ce parteneriatele cu alte organizatii din industrie sau cu furnizori de tehnologie medicala ofera acces la resurse și tehnologii avansate. Totul pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale posibile.

Lista completă a acreditărilor și partenerilor o puteți găsi aici.

Ne poți găsi și pe LinkedIn aici.

Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...