Consultație chirurgie refractivă

Chirurgia refractivă înglobează o categorie de proceduri chirurgicale utilizate pentru a corecta probleme de vedere, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul. Aceste intervenții minim invazive schimbă forma corneei, astfel încât pacientul să poată focaliza clar imaginea pe retină.

Consultatie chirurgie refractivă

Înainte de a lua decizia de a efectua o procedură de chirurgie refractivă este necesară o evaluare oftalmologică a pacientului. Scopul acestei consultații este de a determina dacă pacientul este eligibil pentru o procedură de chirurgie refractivă și care este cea mai potrivită opțiune pentru nevoile individuale ale acestuia.

 

În cadrul acestei consultații, se realizează o serie de investigații amănunție, precum măsurarea acuității vizuale, determinarea refracției manifeste și ciclopegice, autokeratorefractometrie corelată cu pahimetrie, topografia corneeană, măsurarea diametrului pupilar și evaluarea filmului lacrimal cu ajutorul dispozitivului computerizat YDRA.

Servicii

Consultație chirurgie refractivă (av, refracție manifestă, cicloplegică, topografie Pentacam, keratometrie, diametru pupilar, testare IDRA)

900 RON

*Prețurile pot varia in funcție de locație si medic.

Locații

Medici

Preoteasa Dana

Dana Preoteasa

Oftalmologie

Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...