Echipa Onioptic Medical – Dr. Dana Preoteasa

Autori: Dana Preoteasa

 

Sunt doctor Dana Preoteasa, medic primar oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, și împreună cu soțul meu, Dragoș Preoteasa, am fondat Spitalul de Oftalmologie Onioptic. Firma Onioptic, înființată în anul 1997, este o firmă privată din topul celor mai prestigioase companii din domeniul de servicii medicale din România. Activitatea principală a firmei a fost inițial de acordare de consultații oftalmologice pentru copii și adulți, importul de rame de ochelari și produse dedicate vederii. Am devenit primul centrul din țară în care a introdus sistemul computerizat de prescriere a ochelarilor, evidența informatizată a pacienților, tomografia în coerență optică, implantul artifial de cristalin trifocal. Pe parcursul anilor, am deschis mai multe centre oftalmologice în Craiova, Târgu-Jiu și Slatina, dezvoltare ce a culminat în anul 2015, odată cu înființarea Spitalului de Oftalmologie Onioptic.

 

Domeniul meu de specialitate este reprezentat de efectuarea intervențiilor chirurgicale de pol anterior, precum cataractă, glaucom, keratoconus, corecția viciilor de refracție cu laserul Excimer sau implant de cristalin artificial, chirurgia pleoapelor și strabismului, intervenții pentru pterigion, intervenții pentru reconstrucția globului ocular. De asemenea, efectuez injecții intravitreene pentru edemul macular de diferite cauze (maculopatia diabetică, degenerescența maculară legată de vârstă forma exudativă, obstrucția de venă centrală retiniană).

 

Alături de soțul meu care coordonează activitatea administrativ-financiară, în calitate de Director Medical, sunt implactă în conducerea activității medicale pentru obținerea unor servicii profesioniste în condiții impecabile de siguranță și control.

Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...