Intervenții chirurgicale

Înainte de o intervenție chirurgicală

Înainte de operație veți faceți câteva investigații oftalmologice în clinică noastră. În plus, pentru anumite operații mai sunt necesare analize de sânge și investigații generale. În cadrul controlului preoperator, medicul sau asistenta vă vor explică toate aceste aspecte.

Recomandări după operația de reducere de dioptrii

În cadrul consultatiei preoperatorii, dar și la operație, veți fi informat/a despre perioada postoperatorie. Este important să respectați cu strictețe indicațiile medicului, să urmați tratamentul prescris și să ne contactați de urgență la orice schimbare a simptomatologie. Simptomele postoperatorii sunt diferite în funcție de tehnică operatorie și de persoană.

Operatie chirurgicala pe ochi

Recomandări după operația de cataractă

După operația de cataractă, confortul și stilul de viață se vor îmbunătăți considerabil. Veți observă că lumea din jur este diferită față de cum o percepeati înainte de operație. Veți vedea mai multe detalii, mai departe, mai luminos. Culorile vor fi mai vii și mai frumoase. În cadrul consultației preoperatorii, dar și la operație, veți fi informat/a despre perioada postoperatorie. Este important să respectați cu strictețe indicațiile medicului, să urmați tratamentul prescris și să ne contactați de urgență la orice schimbare a simptomatologiei

Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...