RMN 3 TESLA – Cel mai performant RMN din România

Siemens MAGNETOM VIDA 3T cu sistem BioMatrix adaptabil bio-individualității fiecărui pacient – cea mai avansată tehnologie RMN 3 Tesla în lume, disponibilă acum în România la Centrul de Imagistică Onioptic Medical.

 

La Centrul de Imagistica Onioptic, aparatul Siemens Magnetom Vida 3T este dotat cu întreaga gamă de antene pentru a putea efectua orice tip de examinare IRM 3Tesla: RMN cranio-cerebral / RMN patologie neurologică sau neurochirurgicală, RMN coloană vertebrală / RMN spinal, RMN toracal, RMN cardiac / RMN cord / RMN inimă și vase de sânge, RMN de sân / RMN mamar, RMN abdominal, Entero-RMN-ul / RMN explorare tub digestiv, RMN pelvis, RMN urologic / Urografie RM, RMN prostată multiparametric, RMN ginecologic, RMN musculo-scheletal, RMN Whole Body / RMN screening oncologic. Acesta folosește un câmp magnetic puternic de 3 Tesla pentru a crea imagini detaliate ale țesuturilor interne ale corpului uman într-un timp cu 30% mai redus decât alte echipamente, ceea ce poate fi util în diagnosticarea unui număr mare de afecțiuni medicale.

 

Siemens Magnetom Vida 3T cu sistemul BioMatrix este cel mai puternic și performant aparat RMN 3 Tesla creat până acum, utilizat atât pentru examinări IRM de înaltă performanță.
 
Cel mai avansat magnet 3T, ce oferă imagini extrem de omogene și de o calitate excepțională în tot volumul examinat. Rezultate mult îmbunătățite în aplicații ce necesită un câmp vizual larg, precum la examinările abdominale sau la cele ale extremităților.
 
✓ Primul aparat RMN 3T din lume echipat cu sistemul BioMatrix, ce permite acestuia să se adapteze anatomiei și fiziologiei fiecărui pacient efectuând o examinare imagistică personalizată chiar și în regiuni mai dificile precum cap/gât, coloană vertebrală, abdomen, sâni sau cord.
 
Antene Bio Matrix Tuners cu o densitate ultra-ridicată elimină artefactele de mișcare și de respirație ale pacientului examinat, minimizează spațiile distorsionate/goale și îmbunătățesc imaginea afectată de prezența grăsimilor.
 
Diminuarea cu până la 30% din durata investigațiilor, fără a sacrifica din rezoluția maximă a imaginilor, cu ajutorul tehnologiilor GO, ce lucrează împreună cu Algoritmul de Inteligență Artificială și cu sistemul Biomatrix pentru fluidizarea proceselor de pregătire a pacientului, achiziție, reconstrucție și distribuție.
 
Confort semnificativ îmbunătățit pentru pacienții claustrofobi, printr-un diametru al tubului cilindric de 70 de cm.
 
✓ Posibilitatea de a examina pacienți supraponderali de până la 270 kg.

 

@Siemens Healthineers

RMN
Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...