Cross-Linking

Keratoconusul reprezintă o afecțiune evolutivă, în care corneea se subțiază și se deformează luând aspectul unui con, din cauza reducerii numărului lamelelor de colagen și a pierderii forțelor de coeziune.

Cross-linking

Diagnosticul de certitudine se bazează cel mai adesea pe hărțile topografice, care ilustrează cu exactitate poziția ectaziei. Acestea sunt utile atât în screeningul pacienților cu forme subclinice, cât și în urmărirea evoluției pre și post-operatorie din chirurgia refractivă și din chirurgia keratoconusului.

 

În cazul tratamentului chirurgical, tehnica diferă în funcție de localizarea conusului și de stadiul de evoluție: crosslinking-ul cornean, implantarea inelelor intracornee, keratoplastia lamelară anterioară și perforantă. Indicațiile de tratament chirurgical sunt reprezentate de: cicatrici corneene, subțiere extremă, acuitate vizuală nesatisfăcătoare cu corecție maximă sau afecțiune progresivă.
Tratamentul de elecție este reprezentat de combinarea celor două metode: stoparea evoluției prin cross-linking și corectarea astigmatismului rezidual prin corecție optică sau procedee chirurgicale.

Servicii

Cross-Linking pentru keratoconus cu dezepitelizare

2000 RON

Cross-Linking pentru keratoconus cu transepitelial

2300 RON

Cross-Linking pentru keratoconus cu iontoforeza

2500 RON

*Prețurile pot varia in funcție de locație si medic.

Locații

Medici

Preoteasa Dana

Dana Preoteasa

Oftalmologie

Ciuica Marga Simona

Marga Simona Ciuică

Oftalmologie

Onioptic Medical Logo
Developed by JrEnterprising
Se incarca...